Arena 305 presenterar Jasmine Saamel, Emmet A och The Statements

Arena 305 presenterar Jasmine Saamel, Emmet A och The Statements

Musik
14:00, tors 15 aug.
Gatuscenen

 

Meiianie  - INSTÄLLT

Är en artist, låtskrivare och producent från Höllviken som är expert på att sätta glada och catchy melodier till mörka, tunga ämnen. Hennes diskografi består av allt från dreampop du kan drömma dig bort i till certifierad "crazy girl" hymn. Nu i sommar har du chansen att se henne uppträda med hennes alldeles nya musik som ingen tidigare hört, följt av låtar världen redan fått ta del av. Hon har bara en fråga till er: "Kan ni lista ut vad texten egentligen handlar om?" Meiianie har tyvärr tvingats ställa in sin medverkan på Malmöfestivalen och ersätts av  The Statements.

Jasmine Saamel

Är en singer-songwriter som spelar svensk indiepop a la 00-tal och en touch av rock och inspiration från såväl Nirvana som Raymond & Maria. Med en stämma av socker och text som en kniv vill hon gifta samman det vackra med det råa i så kallad pessimistpop.

Emmet A 

Är en 21-årig artist från Malmö. Hans låtar handlar om hans experience i livet så som: lögner, heartbreak och kärlek. Emmet beskriver sina låtar som: hype beat but sad lyrics. Det Emmet vill med sin musik är att få folk hype men ändå kind of relate to stuff. Om du är into house/edm, into vibes och också går igenom jobbiga grejer i livet så kommer du nog att digga Emmets Live performance. 

Musik och Kulturhuset Arena 305 tar över Gatuscenen och presenterar framtidens unga artister!

Live on stage: Meiianie (inställt), Jasmine Saamel och Emmet A

The Statements

Denna trio började spela tillsammans av en slump.

Gruppen består av gitarristen Timo Marcon, pianisten Katia Bustos och sist men inte minst sångerskan Linnea Älvebring. Vi alla är olika på vårt sätt men något vi har gemensamt är att vi vill stå ut, som ett "statement".

Bandet tycker om att uppträda trendig musik blandat med gamla klassiker, allt från Lana Del Rey till Nina Simone. Om du vill höra akustiska versioner av världens bästa låtar, kom och lyssna på The Statements.

Dag, Tid & Plats
14:00 - 15:00, tors 15 aug.Gatuscenen
Länken har kopierats
Hitta hit