SHOESHINE med Luigi Ciotta (IT)

SHOESHINE med Luigi Ciotta (IT)

Kultur
4 tillfällen
Davidshallsbron

En dammig handvevad 78-varvs grammofon och en folkloristisk "teatralisk" skoputsare som är redo att putsa vad du än har på fötterna... till och med fötterna själva!

Föreställ dig ett livligt gammalt italienskt hörn i din stad: vi skrattar, vi förbereder en god kaffe, vi dricker italienskt vin och vi försöker tala alla språk. Allt handlar om improvisationer och clowneri. Allt kan hända, men allt i mänsklighetens, enkelhetens och delandets namn.

När vi vanligtvis är uppslukade av våra moderna liv, dominerade av produktivitet, teknologiska framsteg och framförallt stress, framkallar denna lekfulla karaktär minnen av en fridfull paus... ett ögonblick att reflektera, andas, lyssna och kanske möta någon som får dig att se saker från ett annat perspektiv.

Vår kära skoputsare påminner oss implicit om värden som ödmjukhet, lugn och mänsklighet genom sättet han helt och hållet ställer sig till andras tjänst och får sina "kunder" att känna sig bekväma.

Luigi Ciotta är en italiensk oberoende artist, teaterskådespelare, cirkusartist och målare. Sedan 2005 har han uppträtt i många länder i Europa, Asien och Mellanöstern, och han har vunnit olika priser med sina föreställningar.

En folkloristisk italiensk "teatralisk" skoputsare som är redo att putsa vad du än har på fötterna... till och med fötterna själva! Allt handlar om improvisationer och clowneri!

Dag, Tid & Plats
12:00 - 12:25, sön 11 aug.Davidshallsbron
14:00 - 14:25, sön 11 aug.Davidshallsbron
13:15 - 13:40, tis 13 aug.Gustav Adolfs torg
15:15 - 15:40, tis 13 aug.Davidshallsbron
Länken har kopierats
Hitta hit