Arena 305 presenterar Four Leaf Clover och Oscar Stembridge

Arena 305 presenterar Four Leaf Clover och Oscar Stembridge

Musik
12:00, tors 15 aug.
Gatuscenen

Four Leaf Clover

Bandet grundades i Malmö 2021 av Mel Balina och Abam Alberto och gruppens dynamik blev komplett efter att Xander Kenez anslöt. Trion har arbetat hårt med sin kommande EP, som innehåller en blandning av R&B-, pop- och soulinfluenser som inspirerar deras musik. Four Leaf Clovers musik är känd för sina innerliga texter, intrikata melodier och sofistikerade rytmer som fångar lyssnarnas uppmärksamhet. Deras debutsingel 'Oh Love' har redan gjort avtryck på musikscenen, fått kritikerros och samlat ett betydande antal strömningar globalt, särskilt i Sydostasien.

Trots deras ständiga tillväxt förblir bandmedlemmarna trogna sina rötter och skapar musik av passion, drivna av en djup vänskap som har vuxit över tid.

Oscar Stembridge

Oscar en av Sveriges mest spännande unga talanger. Han är en mångsidig musiker som spelar piano, bas och trummor. Oscar har byggt upp en dedikerad global anhängare på över 300 000 följare på sociala medier och imponerat publiken med sina råa känslomässiga liveframträdanden i Sverige, Storbritannien och USA.

Från gatuppträdanden, intima akustiska uppsättningar till enorma festivaler med över 60 000 personer, Oscars förmåga att leva live med sin publik skiljer honom från andra artister i hans generation. Han har redan uppträtt live på många prestigefyllda evenemang till exempel: Climate Live ’21, Victoriadagen för det svenska kungahuset och Allsång på Skansen.

Dag, Tid & Plats
12:00 - 13:00, tors 15 aug.Gatuscenen
Länken har kopierats
Hitta hit