Venuz Verze Malmöfestivalen 2023
Venuz Verze Malmöfestivalen 2023

Club Mermaid

Kultur
Teckenspråkstolkning
2 tillfällen
Gatuscenen

Club Mermaid är tillbaka på Malmöfestivalen efter förra årets succé! Denna gång bjuder Club Mermaid in till flera föreställningar, en längre i Manegen på kvällen och två kortare utdrag på dagen på Gatuscenen. Medverkande är lokala drag super stars The Ada Option, Cloe Fish, Evita Kedavra, La Marqua, La Sosi, Raj, Ranjit och Venuz Verze! Konferencier är Club Mermaid's egna producent, Mother Mermaid, Jonna Blode Hanno.

Club Mermaid är en Malmöbaserad dragshow som syftar till att ge en plattform till dragtalang och ge ett tryggt och kärleksfullt utrymme för HBTQIA+ communityt. Club Mermaid vill ge möjligheter för dragartister och arbeta för att förbättra utvecklingen av drag och dess konstnärliga räckvidd. Club Mermaid grundades 2022 och huserar vanligtvis på Inkonst i Malmö. Drag kan vara så mycket! Stand up-komedi, sång, dans, performance, på Club Mermaid älskar vi allt. Fyra artister uppträder på vardera utdrag så kom och kom igen för att inte missa någonting!

Drag shows med lokala dragstjärnor The Ada Option, Cloe Fish, Evita Kedavra, La Marqua, La Sosi, Raj, Ranjit och Venuz Verze! Konferencier är Mother Mermaid, Jonna Blode Hanno. 

TECKENSPRÅKSTOLKNING: Föreställningen teckenspråkstolkas onsdag den 14 augusti kl 16.00.

Dag, Tid & Plats
14:00 - 14:30, ons 14 aug.Gatuscenen
16:00 - 16:30, ons 14 aug.Gatuscenen
Länken har kopierats
Hitta hit