Ermina (SE/RS)

Ermina (SE/RS)

Musik
20:00, sön 11 aug.
Gatuscenen

Den fängslande rösten från Sverige med rötter som sträcker sig hela vägen till Bosnien och Hercegovina. Med en musikalisk resa som sträcker sig över sju otroliga år har Ermina blommat ut till en stigande stjärna, och förtrollar lyssnare världen över med sina oemotståndliga melodier och stärkande texter.

År 2022 visade Ermina sitt obestridliga talang genom att nå finalen i den prestigefyllda sångtävlingen IDJshow i Belgrad, Serbien. Denna anmärkningsvärda prestation tjänade som ett bevis på hennes enastående sångförmåga och unika konstnärliga vision. Det var under denna avgörande tid som Ermina släppte sin genombrottshit, "Bebi ja to Ne bi," som fängslade hjärtan hos miljontals lyssnare på YouTube och Spotify. Låtens smittsamma rytm och upplyftande budskap resonerade djupt och lämnade ett outplånligt avtryck på musikscenen.

Genom att omfamna sin passion för musik tog Ermina det djärva steget in i sin professionella karriär. Drivna av en orubblig hängivenhet till sitt hantverk, gav hon sig ut på en transformativ resa som ledde henne till sitt nya hem i Belgrad. Denna livliga stad har blivit det kreativa navet där Ermina kanaliserar sin obegränsade energi och konstnärliga inspiration, och infuserar sin musik med en smittsam blandning av glädje och empowerment.

Dag, Tid & Plats
20:00 - 21:00, sön 11 aug.Gatuscenen
Länken har kopierats
Hitta hit