no name
no name

Husband - Solkatten

Musik
2 tillfällen
Gatuscenen

Solkatten blandar förstklassiga jazzharmonier med en rejäl näve roots reggae. Med stämsång och humor dras publiken med på en dynamisk resa som rymmer både dans och lugn. Bandet lyckas förena lekfullhet med teknisk skicklighet på ett sätt som lämnar få oberörda.

Gruppen består av erfarna musiker som ofta ses i andra sammanhang. Felisia Westberg (bas/sång) som förutom med sin egen musik även ses med Ane Brun, Ale Möller, Iris Viljanen m.fl.

Isak strand (gitarr/sång) har under många år turnerat internationellt med sitt soloprojekt “Isak Strand vs. TOE”.

Alf “Affe” Carlsson (gitarr) solodebuterade 2023 med skivan “Lights” som fått internationell uppmärksamhet. Han har även nått framgångar med gruppen alf carlsson/Jiri kotaca Quartet och hörs på Kpop-undret "Cravity"s senaste skiva som sålt över 350 000 fysiska exemplar under 2023.

Övriga medlemmar spelar eller har spelat med Bicycle beat Sweden, Partiet, Milega Band mfl.

Solkatten uppkom ur vänskap på resande fot då medlemmarna turnerat och spelat på samma festivaler och konsertkvällar runt om i Sverige. “Vår styrka är att vi synkar både musikaliskt och socialt” säger Jesper Målsten som understryker vikten av att ha kul och mysigt tillsammans för att livemusik ska bli riktigt bra.

Medlemmar: Felisia Westberg (bas och sång), Isak Strand(gitarr och sång), Björn Sjölin(saxofon och sång), Jesper Målsten(trummor och sång), Alf "affe" Carlsson(gitarr), Kalle Johansson(percussion) och Viktor "Viktorious" Lindström(keys).

Dag, Tid & Plats
18:00 - 19:00, sön 11 aug.Gatuscenen
18:00 - 19:00, mån 12 aug.Gatuscenen
Länken har kopierats
Hitta hit