Gisela

Gisela

Musik
22:30, lör 10 aug.
Gatuscenen

Gisela är musikern och låtskrivaren bakom musiken som andas en retromodern fusion av retro soul, nutida funk och glittrande pop som inte lämnar någon stillastående eller oberörd.

“Jag trivs som bäst i världen av varma klanger, soulful basgångar och svängiga komp i en rejäl svängfest av gemenskap med publiken i både retro och modern stil.”

Med innerliga texter rakt från hjärtat och rakt upp på scenen hörs det influenser från 70-talet fram till dagens popmusik med en något mer färgstark harmonik. Tillsammans med sitt Malmöbaserade liveband bjuder de in till en fängslande groovefest av varma klanger, svängiga basgångar och explosiva trummor som ingen kan stå still till! Som 22-årig låtskrivare från Malmö är hon så småningom aktuell med sitt kommande independent debutalbum “Helt Ärligt”och trivs minst lika bra bakom mikrofonen som bakom keysen. Från att ha släppt r&b-inspirerad pop på engelska som hörts i bland annat P4 nästa väntar nu ett nytt lokalt och färgsprakande sound med svängiga låtar och uppriktiga texter på svenska- eller kanske närmare bestämt på skånska!

Dag, Tid & Plats
22:30 - 23:30, lör 10 aug.Gatuscenen
Länken har kopierats
Hitta hit