14 augusti

Steve Angello på Stortorget – Praktisk info!

Klockan 23.15 på fredag 17 augusti kliver Steve Angello upp på Stora Scenen på Malmöfestivalen. Det kommer att bli en storslagen musik- och liveupplevelse utöver det vanliga! Här kommer nyttig information till er, kära publik, om allt från insläpp till hur du gör om du inte kan se konserten på plats! 

Insläpp

I samband med Steve Angellos konsert räknar vi med mycket besökare. För att upprätthålla en god upplevelse för alla festivalbesökare kommer vi att ha kontrollerade insläpp till Stortorget från Hamngatan och Södergatan. Detta innebär att du som besökare kan bli hänvisad till en annan gata in till området vid högt publiktryck. 

Skärmar

För att så många besökare som möjligt ska uppleva denna konsert kommer Malmöfestivalen att ha storbildsskärmar på festivalområdet. På Stortorgets parkering och på Gustavscenen kommer det finnas skärmar som visar konserten för er som inte kommer fram till Stora Scenen. 

Bring your flag

För att visa upp vilken internationell och fantastisk stad Malmö är så vill vi att ni besökare tar med nationsflagga för att visa ert ursprung. Har du ingen nationsflagga? Lugn, vi kommer dela ut nationsflaggor från alla de länder som finns representerade i vårt älskade Malmö!

Kan du inte se konserten på plats?

Om du inte kan ta dig till Malmö för denna unika konsert med Steve Angello så finns det alternativ. Tillsammans med NENT Group kommer konserten livestreamas på Viafree.se samt sändas på Power Hit Radio för att så många som möjligt ska kunna uppleva denna magiska kväll.

Halebop

Tillsammans med Steve Angellos välgörenhetsprojekt ”För vårt Sverige” erbjuder Halebop, genom sin app Locall att ni besökare kan ha kontakt med era vänner runt om i världen. Just nu får ni 20 fria minuter att ringa för när ni testar appen. Halebop finns på Lilla torg på torsdag och fredag från kl 11.00. 

Läs mer om konserten med Steve Angello på Malmöfestivalen

Andra nyheter

Se alla nyheter