Urban Mashup

Urban Mashup

Scen/Plats:

Gustavscenen

Dag & Tid:

16/8 Onsdag, -

Flera av Malmös och Lunds ”upcoming" artister slår sig under kvällen samman för en exklusiv show med en härlig blandning av reggae/soul/ hiphop och R&B.

Ni ser Conakry, Mariann Da Cruz, Soleil Camara, Norea och Djungelmedlemmarna OHund, Sabotage, Antonio D och Third Eye framföra både sololåtar och samarbeten de gjort med varandra. Backas på scenen görs de av tunga DJ Eka Scratch. Scenen kommer fyllas med glädje, energi och känsla, detta vill ni inte missa!

EKA SCRATCH
DJ Eka Scratch har skött Malmös klubbliv i många år med framgångsrika konceptsom Klubb Femtastic, Split, Syrran Malmö, FAM och massvis med grymma framträdanden.

O-Hund
Känd för sin grymma live-energi har O-Hund teamat upp med producenten Måns Asplund. Tillsammans har de jobbat fram ett hiphop-sound med en elektronisk bas, flummiga beats och världsbeskådande texter.

Norea
Norea kör RnB med rytmiska influenser och inspireras bland annat av artister som "syd" och ”NAO”.

Antonio D
Utan tvekan en av de starkast lysande stjärnorna på reggaescenen de senaste åren. För tillfället jobbar han på en dancehall-EP med Kapten Röd och André Roots.

Soleil Camara
Med sin unika mix av olika genrer har Soleil Camara hittat ett eget sound att bjuda världen på. Med attityden från reggaen och hiphopen, soulen i rösten, och en elektronisk touch i bakgrunderna tar han sin musik till en helt ny nivå.

Marianne Da Cruz
Artisten, som länge skrivit musik på egen hand, vill nu ta sin musik till nästa nivå. Med sin nya EPn “Shape Of Life” beskriver hon som en betydligt mer renodlad och ärlig utgivning.

Sabotage
Lundarapparen har varit aktiv på den svenska hiphopscenen i flera år och har ett flertal släpp, spelningar och rap-battles bakom sig. Ingår även i gruppen Djungeln.

Conakry
Musikern och poeten Conakry, är den senaste snackisen från hemstaden Lund.

Tredje Ögat
Är en teknisk, energifylld rappare med ett lekfullt flow och känd som en grym battlerappare. Medlem i gruppen Djungeln.

Andra har också kikat på