Blender

Blender

Scen/Plats:

Dansbanan

Dag & Tid:

18/8 Fredag, -

Blender startades i mars 2002 av Lasse Lundberg. De blev på kort tid ett av Sveriges mest populära dansband! Medlemmar har kommit till och försvunnit genom åren men det unika, svängiga och glada ”Blendersoundet” är intakt. Från att ha varit ett renodlat coverband består nu repertoaren av en stor del egna  låtar. 

Sommaren 2003 vann Lasse Lundberg det prestigefyllda priset Guldklaven, i kategorin ”Årets trummis”. Ett pris som Sveriges Radio, danstidningen Får Jag Lov och Svenska dansbandsveckan i Malung instiftat. Bandet var vid samma tillfälle nominerat till ”årets uppstickare”. Efter detta har man belönats med en rad nomineringar och bland annat vunnit priset ”Årets album” 2007 för ”Alla essen på handen”. 2016 vann Blender priset som årets dansband i Guldklavegalan i Malung

2009 medverkade Blender i dansbandsk. Där framförde bandet sina sköna versioner av Johnny Logans ”Hold me now” och Chips ”Dag efter dag”. Detta räckte ända till en finalplats genom ”Juryns val”.

Andra set startar kl 22 och tredje kl 00.

Lasse Lundberg (Kapellmästare, trummor och sång), Maria Persson (Sång), Robert Norberg (Bas), Olle Tidblom (Keyboard) och Erik Enstad (Gitarr). 

Andra har också kikat på