MX01_20180215162116.jpg

Ansökan mat & marknad 2018

Vill du ha ett mat- eller marknadsstånd eller sälja mat från din foodtruck på Skandinaviens största festival? Ansökan är stängd men det går bra att göra en intresseanmälan!

10-17 augusti är det dags för sommarens höjdpunkt – Malmöfestivalen! Sedan 1985 har Malmöfestivalen varit ett lika givet inslag i Malmö som nubben har varit till kräftan. Besökarna har blivit bortskämda med världskända artister, fantastiska konstinstallationer, livliga kräftkalas, svettiga danstävlingar, intensiva debatter, stilrena modevisningar, väldoftande matstånd och inte minst miljontals oväntade möten.

Med åren har Malmöfestivalen vuxit succesivt och i somras erbjöds inte mindre än ca 1 000 programpunkter fördelat på över 30 scener/spelplatser mitt i centrala Malmö. Allt helt gratis för besökarna som dessutom kunde välja och vraka bland utbudet från över 80 matserveringar och 70 marknadsförsäljare. Vår attitydundersökning visar att besökarna är mycket nöjda! 89 % av de tillfrågade ger minst 4 av 5 i helhetsbetyg för festivalen vilket är ett fantastiskt fint resultat. Vill du vara med och hjälpa oss behålla våra nöjda besökare och erbjuda hungriga festivalbesökare smaker och dofter från världens alla hörn eller fantastiska prylar att köpa? Då är du välkommen med din ansökan till oss!

VILL DU SÄLJA MAT?
Malmöfestivalen är en mångsidig festival som lockar alla typer av besökare. Därför ska maten ha något att erbjuda alla. Har du något som är annorlunda, unikt eller extra spännande så finns det en chans att just du blir en ny favorit. Använder du råvaror som är ekologiska eller Fairtrade ökar dina chanser att få en plats. Är du dessutom KRAV-märkt har du stor chans att vinna Malmöfestivalens hjärta.
 

För att göra en intresseanmälan om matplats, kontakta :
Rodrigo Lopez Calderon: rodrigo.lopez-calderon@malmo.se.

 

VILL DU HA ETT MARKNADSSTÅND?
Malmöfestivalen söker särskilt efter dig med unika, spännande och ovanliga produkter. Ekologiska, Fairtrade och KRAV-märkta produkter gillas av besökarna och gör Malmöfestivalen mer intresserad av din ansökan.

För att göra en intresseanmälan om marknadsplats, kontakta:
Annette Johannesson: annette.johannesson@malmo.se

 

TILLDELNING AV PLATS
Det finns ingen förtur till platserna så alla sökande - nya som gamla - har lika stor chans. Ansökningar behandlas lika oavsett hur snabbt eller sent inom ansökningstiden de kommer in. Ansökningstiden gick ut den 23 mars.

 

Mer nyheter