Har du vad som krävs för att bli MF Champion 2016?

Har du vad som krävs för att bli MF Champion 2016?

Kan du slå våra Snapchatreportrar och bli en vinnare?

Kan du äta fler mini-donuts än Sebbe? Kan du sätta fler hoops än Mona? Kan du spy regnbågar bättre än Mona och Sebbe på Snapchat? Eller vill du utmana dem i någon av de många andra aktiviteterna på Malmöfestivalen? Då är du årets festivalare! Våra Snapchatreportrar ligger i hårdträning hela veckan där de testar allt det bästa som festivalen har att erbjuda. Är du vår utmanare som kan spöa dem under finaldagen och knipa titeln MF Champion 2016?

Varje fredag inför festivalen och under Malmöfestivalens första sju dagar (12-18/8) släpper vi utmaningar på vår Snapchat. Klarar du en utmaning? Då är du med och tävlar om titeln MF Champion 2016. Vinnarna från varje utmaning (totalt 10 st) presenteras på Snapchat senast 18/8 och på festivalens sista dag (19/8) tävlar alla vinnare mot en av våra Snapchatreportrar om titeln MF Champion 2016. Det räcker att du utför en utmaning för att vara med och tävla. Alla snaps spelas in och en jury bestående av Malmöfestivalen och Wicked Society väljer sedan ut en utmanare som vi anser utfört en utmaning bäst eller skickat in den bästa snapen. 

Meriterande Snapchatskills:

- Du talar flytande emoji
- Du har inte kollat dig i spegeln sen du upptäckte selfien
- Du äter toast lensen till frukost
- Du kan face swapa i sömnen
- Du har fler trophies på Snapchat än medaljer där hemma
- Du skannar Snapcodes snabbare än Superman

Har du vad som krävs? Delta på Snapchat idag!

Snapchat: sök på malmofestivalen eller scanna snapcoden ovan!

Relaterat videoklipp:

Mer nyheter

 • News

  Cosplaytävling på Malmöfestivalen!

  Vi är stolta att kunna presentera ett delkval till Cosplay-SM på Malmöfestivalen! VAD ÄR COSPLAY? Cosplay (en sammansättning av orden "costume" och "play") är att skapa dräkter, klä ut sig och porträttera en fiktiv karaktär.  Cosplay har med tiden blivit… Läs mer!

 • News

  Nu är vårt dansbandsprogram här!

  Putsa dansskorna, stryk blusen och byxorna och öva in stegen! Nu kan vi äntligen presentera årets dansbandsprogram – en line-up i världsklass! Precis som 2016 är Dansbanan med servering placerad på Skeppsbron mitt i festivalens hjärta. Följande akter ser till… Läs mer!

 • News

  Nu är vårt andra artistsläpp här!

  Det är med stor glädje vi kan presentera en hel rad med grymma artister och band som nu är klara för årets festival! Ta varmt emot: Courtney Marie Andrews (us) Med sin låtskrivarpenna och sitt precisa 70-talsanslag har amerikanska Courtney… Läs mer!

 • News

  Vårt första kultursläpp är här!

  Årets kulturprogram är ett rikt smörgåsbord av spännande artister, möten och uttryck! Ta del av godbitar som den internationella voguebalen ”The Future Is Female”, banbrytande VR-teater med Bombina Bombast, föreställningen Britney om fenomenet Britney Spears, Maria Sveland i Relationsinstitutet samt… Läs mer!

 • News

  Årets festivalnyheter!

  En bit kvar till det riktiga festivalsuget infinner sig. Men redan nu kan vi presentera några fina nyheter ur årets program. Vi säger välkommen till Lilla Vardag, den spektakulära uppblåsbara hinderbanan The Beast, konsert med rymd- och fantasytema med Malmö SymfoniOrkester, ett… Läs mer!

 • News

  Vårt första musiksläpp är här!

  Våren är här och väntan är över. Det är dags att glänta på programmet till sommarens höjdpunkt, Malmöfestivalen! Den 11-18 augusti äger årets festival rum. Här är de fyra första artisterna som är klara:  Henrik Berggren Som frontfigur i Broder… Läs mer!

 • News

  Ansökan för mat & marknad 2017!

  ANSÖKAN FÖR ÅRETS MAT- OCH MARKNADSPLATSER STÄNGDE DEN 4:E APRIL. 11-18 augusti är det dags för sommarens höjdpunkt ─ Malmöfestivalen. Sedan 1985 har festivalen vuxit succesivt och i somras erbjöds inte mindre än 1 200 programpunkter fördelat på ett trettiotal scener/spelplatser… Läs mer!

 • News

  Har du en idé till ungdomsområdet?

  Är du mellan 13-19 år och har ett spännande programförslag? Hjälp oss att göra Raoul Wallenbergs park till en fantastisk festivalplats! Skicka in din idé till vår ungdomsbokare Yessica före den 31 mars! Kontakt: Yessica.andersson@malmo.se   Läs mer!

 • News

  Vill din förening medverka på Malmöfestivalen?

  Ansökan är stängd! Nu kan du och din förening skicka in en intresseanmälan om att få medverka på årets festival! Har ni ett spännande programförslag som kan engagera festivalbesökarna? Varmt välkomna mer er intresseanmälan!   Läs mer!

 • News

  Njut av årets festivalfilm!

  Nu är äntligen vår fina film färdig! Luta dig tillbaka och njut av årets Malmöfestival nedan. Vi ses den 11-18 augusti 2017!  Läs mer!

Ladda in fler nyheter!