Har du vad som krävs för att bli MF Champion 2016?

Har du vad som krävs för att bli MF Champion 2016?

Kan du slå våra Snapchatreportrar och bli en vinnare?

Kan du äta fler mini-donuts än Sebbe? Kan du sätta fler hoops än Mona? Kan du spy regnbågar bättre än Mona och Sebbe på Snapchat? Eller vill du utmana dem i någon av de många andra aktiviteterna på Malmöfestivalen? Då är du årets festivalare! Våra Snapchatreportrar ligger i hårdträning hela veckan där de testar allt det bästa som festivalen har att erbjuda. Är du vår utmanare som kan spöa dem under finaldagen och knipa titeln MF Champion 2016?

Varje fredag inför festivalen och under Malmöfestivalens första sju dagar (12-18/8) släpper vi utmaningar på vår Snapchat. Klarar du en utmaning? Då är du med och tävlar om titeln MF Champion 2016. Vinnarna från varje utmaning (totalt 10 st) presenteras på Snapchat senast 18/8 och på festivalens sista dag (19/8) tävlar alla vinnare mot en av våra Snapchatreportrar om titeln MF Champion 2016. Det räcker att du utför en utmaning för att vara med och tävla. Alla snaps spelas in och en jury bestående av Malmöfestivalen och Wicked Society väljer sedan ut en utmanare som vi anser utfört en utmaning bäst eller skickat in den bästa snapen. 

Meriterande Snapchatskills:

- Du talar flytande emoji
- Du har inte kollat dig i spegeln sen du upptäckte selfien
- Du äter toast lensen till frukost
- Du kan face swapa i sömnen
- Du har fler trophies på Snapchat än medaljer där hemma
- Du skannar Snapcodes snabbare än Superman

Har du vad som krävs? Delta på Snapchat idag!

Snapchat: sök på malmofestivalen eller scanna snapcoden ovan!

Relaterat videoklipp:

Mer nyheter

 • News

  Vårt första musiksläpp är här!

  Våren är här och väntan är över. Det är dags att glänta på programmet till sommarens höjdpunkt, Malmöfestivalen! Den 11-18 augusti äger årets festival rum. Här är de fyra första artisterna som är klara:  Henrik Berggren Som frontfigur i Broder… Läs mer!

 • News

  Ansökan för mat & marknad 2017!

  ANSÖKAN FÖR ÅRETS MAT- OCH MARKNADSPLATSER STÄNGDE DEN 4:E APRIL. 11-18 augusti är det dags för sommarens höjdpunkt ─ Malmöfestivalen. Sedan 1985 har festivalen vuxit succesivt och i somras erbjöds inte mindre än 1 200 programpunkter fördelat på ett trettiotal scener/spelplatser… Läs mer!

 • News

  Har du en idé till ungdomsområdet?

  Är du mellan 13-19 år och har ett spännande programförslag? Hjälp oss att göra Raoul Wallenbergs park till en fantastisk festivalplats! Skicka in din idé till vår ungdomsbokare Yessica före den 31 mars! Kontakt: Yessica.andersson@malmo.se   Läs mer!

 • News

  Vill din förening medverka på Malmöfestivalen?

  Ansökan är stängd! Nu kan du och din förening skicka in en intresseanmälan om att få medverka på årets festival! Har ni ett spännande programförslag som kan engagera festivalbesökarna? Varmt välkomna mer er intresseanmälan!   Läs mer!

 • News

  Njut av årets festivalfilm!

  Nu är äntligen vår fina film färdig! Luta dig tillbaka och njut av årets Malmöfestival nedan. Vi ses den 11-18 augusti 2017!  Läs mer!

 • News

  Res med Skånetrafiken

  Du kan köpa din biljett i förväg via Skånetrafikens app och aktivera den innan du stiger ombord på bussen eller tåget. Många kommer att resa under festivalen och det kan bli köer till biljettautomaterna. Sök din resa på hemsidan eller… Läs mer!

 • News

  Tillgängliga akter på Malmöfestivalen

  Vår underbara festival ska vara tillgänglig för alla! Stöter du på ett hinder ska du få hjälp att ta dig över det. Har du nedsatt hörsel eller syn så fixar vi skickliga händer som får vara dina öron och starka… Läs mer!

 • News

  Nu är festivaltidningen äntligen här!

  Just nu jobbar Tidningsbärarna på högvarv med att dela ut vår festivaltidning till alla hushåll i Malmö! Tidningen finns givetvis även att läsa digitalt. Den hittar du här! Bor du i Malmö, och inte har fått en tidning innan lördag… Läs mer!

 • News

  Årets matnyheter!

  Nu möblerar vi om i festivalköket och skapar plats för kreativa krögare, en karavan av foodtrucks, en saluhall med delikatesser och fler veganska alternativ på menyn. Allt engångsmaterial på serveringarna är komposterbart – för en miljöfestligare matupplevelse.  Foodtrucks Ta varmt… Läs mer!

 • News

  Har du vad som krävs för att bli MF Champion 2016?

  Kan du slå våra Snapchatreportrar och bli en vinnare? Kan du äta fler mini-donuts än Sebbe? Kan du sätta fler hoops än Mona? Kan du spy regnbågar bättre än Mona och Sebbe på Snapchat? Eller vill du utmana dem i… Läs mer!

Ladda in fler nyheter!