Vill du leda vår Snapchatsatsning?

Vill du leda vår Snapchatsatsning?

Älskar du Snapchat? Då är du kvalificerad för världens roligaste sommarjobb. Nu har du chansen att skapa historia på Malmöfestivalen som Sveriges första professionella Snapchatter! 

På begäran av många av våra ungdomliga besökare kommer vi i år att göra en stor satsning på Snapchat som kommunikationskanal. Det känns kul, spännande och helt rätt i tiden! Men vi behöver hjälp. Vi behöver någon som kan leda arbetet under hela festivalen. Är du rätt person?

Önskade kvalifikationer:

- Du tycker Snapchat är typ det roligaste som finns
- Du tycker om att springa runt på Malmöfestivalen och ta selfies
- Du vågar testa all festivalmat
- Du orkar lyssna på några av årets största spelningar med alla dina kompisar
- Du sitter i detta nu med nackspärr för att du blickar ner i mobilen alldeles för mycket
- Du är över 16 år.

Arbetsuppgifter:
Låter detta som du? Är du dessutom go och glad och en riktig kompis? Då är verkligen detta något för dig. Vi vill erbjuda dig världens roligaste sommarjobb. Av ungdomar. För ungdomar. Med ungdomar.

Tillsammans med vårt sköna team kommer du under Malmöfestivalen att testa det roligaste festivalen har att erbjuda! Du kommer intervjua artister, åka karuseller, testa den godaste festivalmaten, skoja, skratta, prata, finnas till, följa, möta, friend requesta, hi-5’a och mycket mer medan du filmar det på Snapchat.

Arbetsperiod och tider:
14/8 - 21/8
15.00 - 22.00 under samtliga festivaldagar. 

Ansök:
Är du klassens clown, vår näste Zlatan eller Zara Larsson, aspirerande journalist eller traktorfantast? Vi bryr oss inte om vad du tidigare gjort eller vilken skola du går eller gick på. Alla är välkomna så länge du tycker om att filma dig själv och posta det på Snapchat.  

Vi kör Sveriges första rekrytering över Snapchat. Allt du behöver göra för att ansöka är att:

1. Lägg till oss på Snapchat: malmofestivalen
2. Skicka en Snap till oss där du presenterar dig på 10 sekunder.

Sista ansökningsdag är den 31 juli.

Vid frågor kontakta snapchat@wickedsociety.se

 

Mer nyheter

 • News

  Cosplaytävling på Malmöfestivalen!

  Vi är stolta att kunna presentera ett delkval till Cosplay-SM på Malmöfestivalen! VAD ÄR COSPLAY? Cosplay (en sammansättning av orden "costume" och "play") är att skapa dräkter, klä ut sig och porträttera en fiktiv karaktär.  Cosplay har med tiden blivit… Läs mer!

 • News

  Nu är vårt dansbandsprogram här!

  Putsa dansskorna, stryk blusen och byxorna och öva in stegen! Nu kan vi äntligen presentera årets dansbandsprogram – en line-up i världsklass! Precis som 2016 är Dansbanan med servering placerad på Skeppsbron mitt i festivalens hjärta. Följande akter ser till… Läs mer!

 • News

  Nu är vårt andra artistsläpp här!

  Det är med stor glädje vi kan presentera en hel rad med grymma artister och band som nu är klara för årets festival! Ta varmt emot: Courtney Marie Andrews (us) Med sin låtskrivarpenna och sitt precisa 70-talsanslag har amerikanska Courtney… Läs mer!

 • News

  Vårt första kultursläpp är här!

  Årets kulturprogram är ett rikt smörgåsbord av spännande artister, möten och uttryck! Ta del av godbitar som den internationella voguebalen ”The Future Is Female”, banbrytande VR-teater med Bombina Bombast, föreställningen Britney om fenomenet Britney Spears, Maria Sveland i Relationsinstitutet samt… Läs mer!

 • News

  Årets festivalnyheter!

  En bit kvar till det riktiga festivalsuget infinner sig. Men redan nu kan vi presentera några fina nyheter ur årets program. Vi säger välkommen till Lilla Vardag, den spektakulära uppblåsbara hinderbanan The Beast, konsert med rymd- och fantasytema med Malmö SymfoniOrkester, ett… Läs mer!

 • News

  Vårt första musiksläpp är här!

  Våren är här och väntan är över. Det är dags att glänta på programmet till sommarens höjdpunkt, Malmöfestivalen! Den 11-18 augusti äger årets festival rum. Här är de fyra första artisterna som är klara:  Henrik Berggren Som frontfigur i Broder… Läs mer!

 • News

  Ansökan för mat & marknad 2017!

  ANSÖKAN FÖR ÅRETS MAT- OCH MARKNADSPLATSER STÄNGDE DEN 4:E APRIL. 11-18 augusti är det dags för sommarens höjdpunkt ─ Malmöfestivalen. Sedan 1985 har festivalen vuxit succesivt och i somras erbjöds inte mindre än 1 200 programpunkter fördelat på ett trettiotal scener/spelplatser… Läs mer!

 • News

  Har du en idé till ungdomsområdet?

  Är du mellan 13-19 år och har ett spännande programförslag? Hjälp oss att göra Raoul Wallenbergs park till en fantastisk festivalplats! Skicka in din idé till vår ungdomsbokare Yessica före den 31 mars! Kontakt: Yessica.andersson@malmo.se   Läs mer!

 • News

  Vill din förening medverka på Malmöfestivalen?

  Ansökan är stängd! Nu kan du och din förening skicka in en intresseanmälan om att få medverka på årets festival! Har ni ett spännande programförslag som kan engagera festivalbesökarna? Varmt välkomna mer er intresseanmälan!   Läs mer!

 • News

  Njut av årets festivalfilm!

  Nu är äntligen vår fina film färdig! Luta dig tillbaka och njut av årets Malmöfestival nedan. Vi ses den 11-18 augusti 2017!  Läs mer!

Ladda in fler nyheter!