Vill du leda vår Snapchatsatsning?

Vill du leda vår Snapchatsatsning?

Älskar du Snapchat? Då är du kvalificerad för världens roligaste sommarjobb. Nu har du chansen att skapa historia på Malmöfestivalen som Sveriges första professionella Snapchatter! 

På begäran av många av våra ungdomliga besökare kommer vi i år att göra en stor satsning på Snapchat som kommunikationskanal. Det känns kul, spännande och helt rätt i tiden! Men vi behöver hjälp. Vi behöver någon som kan leda arbetet under hela festivalen. Är du rätt person?

Önskade kvalifikationer:

- Du tycker Snapchat är typ det roligaste som finns
- Du tycker om att springa runt på Malmöfestivalen och ta selfies
- Du vågar testa all festivalmat
- Du orkar lyssna på några av årets största spelningar med alla dina kompisar
- Du sitter i detta nu med nackspärr för att du blickar ner i mobilen alldeles för mycket
- Du är över 16 år.

Arbetsuppgifter:
Låter detta som du? Är du dessutom go och glad och en riktig kompis? Då är verkligen detta något för dig. Vi vill erbjuda dig världens roligaste sommarjobb. Av ungdomar. För ungdomar. Med ungdomar.

Tillsammans med vårt sköna team kommer du under Malmöfestivalen att testa det roligaste festivalen har att erbjuda! Du kommer intervjua artister, åka karuseller, testa den godaste festivalmaten, skoja, skratta, prata, finnas till, följa, möta, friend requesta, hi-5’a och mycket mer medan du filmar det på Snapchat.

Arbetsperiod och tider:
14/8 - 21/8
15.00 - 22.00 under samtliga festivaldagar. 

Ansök:
Är du klassens clown, vår näste Zlatan eller Zara Larsson, aspirerande journalist eller traktorfantast? Vi bryr oss inte om vad du tidigare gjort eller vilken skola du går eller gick på. Alla är välkomna så länge du tycker om att filma dig själv och posta det på Snapchat.  

Vi kör Sveriges första rekrytering över Snapchat. Allt du behöver göra för att ansöka är att:

1. Lägg till oss på Snapchat: malmofestivalen
2. Skicka en Snap till oss där du presenterar dig på 10 sekunder.

Sista ansökningsdag är den 31 juli.

Vid frågor kontakta snapchat@wickedsociety.se

 

Mer nyheter

 • News

  Ansökan för mat & marknad 2017!

  ANSÖKAN FÖR ÅRETS MAT- OCH MARKNADSPLATSER STÄNGDE DEN 4:E APRIL. 11-18 augusti är det dags för sommarens höjdpunkt ─ Malmöfestivalen. Sedan 1985 har festivalen vuxit succesivt och i somras erbjöds inte mindre än 1 200 programpunkter fördelat på ett trettiotal scener/spelplatser… Läs mer!

 • News

  Har du en idé till ungdomsområdet?

  Är du mellan 13-19 år och har ett spännande programförslag? Hjälp oss att göra Raoul Wallenbergs park till en fantastisk festivalplats! Skicka in din idé till vår ungdomsbokare Yessica före den 31 mars! Kontakt: Yessica.andersson@malmo.se   Läs mer!

 • News

  Vill din förening medverka på Malmöfestivalen?

  Ansökan är stängd! Nu kan du och din förening skicka in en intresseanmälan om att få medverka på årets festival! Har ni ett spännande programförslag som kan engagera festivalbesökarna? Varmt välkomna mer er intresseanmälan!   Läs mer!

 • News

  Njut av årets festivalfilm!

  Nu är äntligen vår fina film färdig! Luta dig tillbaka och njut av årets Malmöfestival nedan. Vi ses den 11-18 augusti 2017!  Läs mer!

 • News

  Res med Skånetrafiken

  Du kan köpa din biljett i förväg via Skånetrafikens app och aktivera den innan du stiger ombord på bussen eller tåget. Många kommer att resa under festivalen och det kan bli köer till biljettautomaterna. Sök din resa på hemsidan eller… Läs mer!

 • News

  Tillgängliga akter på Malmöfestivalen

  Vår underbara festival ska vara tillgänglig för alla! Stöter du på ett hinder ska du få hjälp att ta dig över det. Har du nedsatt hörsel eller syn så fixar vi skickliga händer som får vara dina öron och starka… Läs mer!

 • News

  Nu är festivaltidningen äntligen här!

  Just nu jobbar Tidningsbärarna på högvarv med att dela ut vår festivaltidning till alla hushåll i Malmö! Tidningen finns givetvis även att läsa digitalt. Den hittar du här! Bor du i Malmö, och inte har fått en tidning innan lördag… Läs mer!

 • News

  Årets matnyheter!

  Nu möblerar vi om i festivalköket och skapar plats för kreativa krögare, en karavan av foodtrucks, en saluhall med delikatesser och fler veganska alternativ på menyn. Allt engångsmaterial på serveringarna är komposterbart – för en miljöfestligare matupplevelse.  Foodtrucks Ta varmt… Läs mer!

 • News

  Har du vad som krävs för att bli MF Champion 2016?

  Kan du slå våra Snapchatreportrar och bli en vinnare? Kan du äta fler mini-donuts än Sebbe? Kan du sätta fler hoops än Mona? Kan du spy regnbågar bättre än Mona och Sebbe på Snapchat? Eller vill du utmana dem i… Läs mer!

 • News

  Nu är programmet helt komplett!

  Snart är det dags! Vi har sparat dessa sju musikaliska skatter i en hemlig kista men nu kan vi äntligen ropa ut i megafon: Malmöfestivalens musikprogram är komplett!! Arre! Arre! På bara två år har Malmöbandet har slagit till i… Läs mer!

Ladda in fler nyheter!