MX01_20140815163007.jpg

Foxes ställer in - Hurricane Love ersätter!


Tyvärr har Foxes ställt in sin spelning på Posthusscenen i kväll klockan 22 på grund av akut sjukdom. På läkarens inrådan kan hon inte lämna England och har därför inga möjligheter att genomföra konserten.

Foxes skickar en hälsning via sin agentur att hon är väldigt ledsen över att inte kunna genomföra konserten, hon och bandet hade verkligen sett fram emot att komma till Malmö.

Men jag är mycket glad över att få välkomna tillbaka Malmöbandet Hurricane Love. När de spelade på Gustavscenen förra året var tältet fullt till bristningsgränsen.

Hurricane Love har ofta beskrivit sin musik som en jämförelse med att älska, det börjar mjukt men det avslutas ofta med stora explosioner. 2013 släppte Malmöbandet sin första singel ”Only Human” vars akustiska föregångare har över 90 000 views på YouTube, och i somras vann de den internationella världsfinalen av Emergenza.

Det blev ett händelserikt år för bandet med turnéer i Sverige, Tyskland, England och Billboard.com listade bandet som en av de stora nykomlingarna 2013. Om det är dynamiken av dessa sex musiker på scen, intimiteten mellan den manliga och kvinnliga sångaren eller bara något magiskt, är svårt att avgöra men Hurricane Love skapar tillsammans något unikt och ljuvligt. Kom, njut, dansa och ös!

 

Mer nyheter