Lasse Stefanz, Tony Irving och ännu mer sällskapsdans!

Lasse Stefanz, Tony Irving och ännu mer sällskapsdans!

 

Nu kan jag äntligen presentera årets fantastiska dansbandsprogram. Även i år kommer Dansbanan med servering att ligga på Östergatan.

Till mitt 30-årsjubileum har jag den stora glädjen att kunna välkomna flera av Sveriges absolut största och mest erfarna dansband: Lasse Stefanz (bilden), Matz Bladhs, Wizex, BlackJack, Scotts, Titanix, Casanovas, Diamantorkestern, Donnez och Drifters!

Nu kan jag också avslöja att Tony Irving kommer tillbaka!

Förra årets dansskola med Tony Irving blev en vild succé. I augusti kommer den charmige Let’s Dance-domaren tillsammans med tidningen Allas återigen att bjuda upp till dans och lära ut bugg, foxtrot, swing med mera på Dansbanan.

Som Tony Irving själv sa till Expressen när han gästade Malmöfestivalen 2013: ”Alla festivaler borde ha en dansbana - det är vad svenska folket vill ha.”

Vilket leder till min tredje nyhet! Under mitt jubileum har jag inte bara en, utan två dansbanor! Mer sällskapsdans till mina besökare. På Bastion Vänersborg vid Rundan bygger jag en plats där dansföreningar från Malmö med omnejd håller i kvällar med uppvisningar och workshops i olika dansformer som tango, folkdans, linedance, salsa och mycket mer. Jag kallar platsen för Upp till dans!

Varmt välkommen till en extra dansant och lustfylld 30-årsfest med Malmöfestivalen den 15-22 augusti.

PUSS & KRAM

Mer nyheter

 • News

  Vårt första musiksläpp är här!

  Våren är här och väntan är över. Det är dags att glänta på programmet till sommarens höjdpunkt, Malmöfestivalen! Den 11-18 augusti äger årets festival rum. Här är de fyra första artisterna som är klara:  Henrik Berggren Som frontfigur i Broder… Läs mer!

 • News

  Ansökan för mat & marknad 2017!

  ANSÖKAN FÖR ÅRETS MAT- OCH MARKNADSPLATSER STÄNGDE DEN 4:E APRIL. 11-18 augusti är det dags för sommarens höjdpunkt ─ Malmöfestivalen. Sedan 1985 har festivalen vuxit succesivt och i somras erbjöds inte mindre än 1 200 programpunkter fördelat på ett trettiotal scener/spelplatser… Läs mer!

 • News

  Har du en idé till ungdomsområdet?

  Är du mellan 13-19 år och har ett spännande programförslag? Hjälp oss att göra Raoul Wallenbergs park till en fantastisk festivalplats! Skicka in din idé till vår ungdomsbokare Yessica före den 31 mars! Kontakt: Yessica.andersson@malmo.se   Läs mer!

 • News

  Vill din förening medverka på Malmöfestivalen?

  Ansökan är stängd! Nu kan du och din förening skicka in en intresseanmälan om att få medverka på årets festival! Har ni ett spännande programförslag som kan engagera festivalbesökarna? Varmt välkomna mer er intresseanmälan!   Läs mer!

 • News

  Njut av årets festivalfilm!

  Nu är äntligen vår fina film färdig! Luta dig tillbaka och njut av årets Malmöfestival nedan. Vi ses den 11-18 augusti 2017!  Läs mer!

 • News

  Res med Skånetrafiken

  Du kan köpa din biljett i förväg via Skånetrafikens app och aktivera den innan du stiger ombord på bussen eller tåget. Många kommer att resa under festivalen och det kan bli köer till biljettautomaterna. Sök din resa på hemsidan eller… Läs mer!

 • News

  Tillgängliga akter på Malmöfestivalen

  Vår underbara festival ska vara tillgänglig för alla! Stöter du på ett hinder ska du få hjälp att ta dig över det. Har du nedsatt hörsel eller syn så fixar vi skickliga händer som får vara dina öron och starka… Läs mer!

 • News

  Nu är festivaltidningen äntligen här!

  Just nu jobbar Tidningsbärarna på högvarv med att dela ut vår festivaltidning till alla hushåll i Malmö! Tidningen finns givetvis även att läsa digitalt. Den hittar du här! Bor du i Malmö, och inte har fått en tidning innan lördag… Läs mer!

 • News

  Årets matnyheter!

  Nu möblerar vi om i festivalköket och skapar plats för kreativa krögare, en karavan av foodtrucks, en saluhall med delikatesser och fler veganska alternativ på menyn. Allt engångsmaterial på serveringarna är komposterbart – för en miljöfestligare matupplevelse.  Foodtrucks Ta varmt… Läs mer!

 • News

  Har du vad som krävs för att bli MF Champion 2016?

  Kan du slå våra Snapchatreportrar och bli en vinnare? Kan du äta fler mini-donuts än Sebbe? Kan du sätta fler hoops än Mona? Kan du spy regnbågar bättre än Mona och Sebbe på Snapchat? Eller vill du utmana dem i… Läs mer!

Ladda in fler nyheter!