• News

  RIX FM Festival till Malmöfestivalen!

  I år får vi återigen besök av RIX FM FESTIVAL! Lördagen den 15 augusti tar de Stora Scenen i besittning och bjuder på finfin underhållning. RIX FM Festival kommer likt tidigare år med några av Sveriges bästa artister som tillsammans… Läs mer!

 • News

  Drakbåtsfestivalen ställs in.

  På grund av för få anmälda lag tvingas vi ställa in årets drakbåtsfestival. Alla lag som anmält sig kommer givetvis få hela anmälningsavgiften återbetald. - Drakbåtstävlingarna har en speciell plats i Malmöbornas hjärtan. Det märktes inte minst under förra året då… Läs mer!

 • News

  Vi bjuder på ett profilstarkt och brett kulturprogram!

  Pukor och fanfarer! Äntligen är det dags att glimta bakom ridån på Malmöfestivalens kulturprogram 2015. Akterna sprakar av glädje och lust men erbjuder även ämnen lika brännande som livet självt, som engagerar och berör både den vana kulturpubliken och den nyfikna… Läs mer!

 • News

  Ännu bättre dans på Malmöfestivalen i år!

  Vad vore Världens största hemmafest utan dans och dansband? Svar: inte mycket. Därför introducerar vi två större nyheter och bjuder på ett riktigt hejdundrande dansbandsprogram i år! Nu kan vi äntligen presentera årets fantastiska dansbandsprogram! Precis som tidigare år kommer… Läs mer!

 • News

  13 nya fantastiska artister till Malmöfestivalen!

  Från rock och pop till folkmusik, världsmusik och reggae. Internationellt och svenskt. Rutinerat blandat med ungdomlig entusiasm. Världens största hemmafest kräver Världens bästa musik! Därför är vi så glada och stolta att få presentera följande artister: ALICE BOMAN Många har… Läs mer!

 • News

  Musik i världsklass!

  Den 14-21 augusti bjuder vi in till Världens största hemmafest i vår egen stad Malmö. Nu är det äntligen dags att presentera de första musikakterna! På vår hemmafest slipper vi slåss om makten över Spotifylistan. Vännerna i festivalteamet har bokat ett fantastiskt program… Läs mer!